Over ons

CrossFit Club Piushaven is ontstaan uit de pure passie voor sport en gezondheid!

Robby van Laarhoven, Bob Mulder & Martin van Dongen, personal trainers, hebben de handen ineen geslagen en willen graag hun kennis en ervaringen met jou delen. Zij konden niet wachten en startte direct met de eerste club; Crossfit Club Piushaven. Na het eerste succesvolle jaar in Tilburg is al snel een tweede vestiging geopend in het bruisende Waalwijk.

Robby is Oud-Topjudoka (Drievoudig Nederlands Kampioen en Europees Brons) en heeft daarmee een jarenlange topsport achtergrond. Hij studeerde lichamelijke opvoeding en heeft een Master Degree Leisure Studies. Bob Mulder heeft de academie voor lichamelijke opvoeding afgerond, is al jarenlang docent en tevens eigenaar van perfecttraining.nl,  waar hij al meer dan 10 jaar succesvol personal training geeft. Martin van Dongen studeerde aan het CIOS en behaalde later ook zijn diploma aan de Fontys Bedrijfshogeschool. Jarenlange ervaring als personal trainer gingen vooraf aan zijn ondertussen 5 jarige CrossFit carrière.

 

Onze boodschap

‘the more you sweat in practise, the less you bleed in battle!’

Om gezond en fit te blijven moet je het lijf blijven prikkelen en zoeken naar een goede balans tussen voeding, beweging en rust. Bij CrossFit Club Nederland willen wij u helpen deze balans te vinden. CrossFit is een sport welke je uitdaagt op alle fysieke vlakken van het menselijk lichaam en is naar onze mening een ideale manier om ECHT fit te worden.

We hopen u graag te verwelkomen in een van onze CrossFit Clubs in Nederland!

 

Benieuwd naar onze toppers? Bekijk ze hier.

crossfitwaalwijk-banner-002-txt